Sociaal ondernemen is ook grenzen bewaken

Column in Vallei Business: Sociaal Ondernemen is ook grenzen bewaken

In de eerste column van het jaar in Vallei Business : Sociaal ondernemen is ook grenzen bewaken – gaat het over structuur aanbrengen op de werkvloer en ervoor zorgen dat alle medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Werken met mensen met een geestelijke of fysieke beperking vraagt om een andere aanpak.

Bedrijfsleider Peter van Doorn heeft veel ervaring in de begeleiding van mensen en is dagelijks, samen met voorman Wessel, op de werkvloer te vinden. In deze column vertelt Peter hoe hij structuur aanbrengt op de werkvloer en ervoor zorgt dat de grenzen bewaakt worden.

Peter: “Samen met Wessel zorg ik er dus voor dat alles duidelijk is, zodat ze precies weten wat ze moeten doen. Dit geeft rust en een stabiele werkomgeving. Daardoor is iedereen productief, kunnen we de kwaliteit van ons eindproduct bewaken, maar belangrijker nog: gaan de collega’s met een voldaan gevoel naar huis.”

Lees de column hier!

Wist je dat we nog een allround metaalbewerker zoeken bij BVS? Iemand die het ook leuk vindt om het verschil te maken voor zijn of haar collega’s? Net als Peter? Kijk even bij onze vacatures voor alle informatie en reageer snel als je interesse hebt. De vacature vind je hier. 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie