Vacature allround metaalbewerker m/v

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een:

Allround metaalbewerker m/v

die het verschil wil maken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

Wie zijn wij?

BVS Sociaal Metaal is gespecialiseerd in metaalbewerking, zoals het lassen, knippen, zetten, boren/tappen, frezen en ponsnibbelen van voornamelijk seriewerk. Wij produceren geen eigen producten, maar we maken halffabricaten en diverse eindproducten voor onze klanten.

Bij BVS Sociaal Metaal werken wij met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. We hebben een duidelijke visie als metaalbedrijf en op welke manier wij sociaal willen ondernemen. We denken met onze klanten mee en zijn altijd bezig om de interne processen te verbeteren. We leveren de kwaliteit die je van een professionele metaalbewerker mag verwachten en komen wij onze afspraken na.

Sinds kort hebben we het PSO30 + keurmerk. Daarmee toon je als bedrijf aan, dat minimaal 30% van de collega’s een arbeidsbeperking heeft. Bij ons ligt dat percentage veel hoger. Wij zijn een sociaal bedrijf, maar hebben geen praatcultuur. Door de goede mix van opgestelde plannen en de juiste ondersteuning van onze collega’s leiden wij hen op tot echte metaalvakmensen.

Wat ga je doen?

Je gaat als metaalbewerker aan de slag. Dat betekent dat je meewerkt aan de productie van de klantorders. Daarnaast ondersteun jij de meewerkend voorman met de begeleiding van je collega’s bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Jij draagt enthousiast jouw kennis over en beantwoordt hun vragen.

Voor ons zijn de volgende eigenschappen belangrijk:

  • Je bent eerlijk en recht door zee;
  • Je staat open voor het samenwerking met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt;
  • Je bent duidelijk en doortastend;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je bent flexibel, neemt initiatief en je werkt resultaatgericht.

We vinden het erg belangrijk dat je beschikt over technisch inzicht, dat je kunt mig/mag lassen en dat je tekeningen kunt lezen. Het is daarnaast belangrijk dat je deze kennis kunt overbrengen op je collega’s.

Wij zijn niet op zoek naar een jobcoach, als technische metaalbewerker leiden we je intern -en met relevante cursussen op tot een echte BVS-er.

Wat bieden wij:

  • Een mooie functie met verantwoordelijkheden;
  • Een baan in een prachtig sociaal bedrijf met een groeiend team met een passie voor metaal;
  • CAO volgens Metaal en Techniek;
  • Het aantal uren dat je werkt stemmen we samen af, maar maximaal 36 uur per week.
  • Een team van enthousiaste en gezellige collega’s

Voel jij je op je plek in een no nonsens werkomgeving waar iedereen een kans krijgt om een vak te leren? Neem dan zeker contact met ons op! Stuur je c.v. en motivatie naar hr@erbagroep.nl t.a.v. Vera van der Kaaden. Heb je eerst nog wat vragen? We zijn bereikbaar op 0318 265 190.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie