BVS winnaar Jonge Onderneming Business Event Veenendaal

BVS Sociaal Metaal winnaar ‘Jonge onderneming van het jaar’ Business Event Veenendaal

Op 12 september jl. nam onze directeur Jolanda van Soest, de prijs ‘Jonge onderneming van het jaar’ in ontvangst tijdens het Business Event in Veenendaal. Tijdens deze verkiezing namen zij het op tegen horecaonderneming Bar & Borrels en camper van-fabrikant ‘VANcreators.nl’

Juryrapport
De juryvoorzitter omschreef BVS Sociaal Metaal als “een prachtige combinatie van maatschappelijk verantwoord ondernemen, winstgevendheid en kwalitatief hoogwaardige productie. De jonge onderneming groeide al snel uit van zes naar achttien medewerkers. Medewerkers die wat meer aandacht en begeleiding nodig hebben bij hun werk, maar de kwaliteit leveren die van een regulier metaalbewerkingsbedrijf verwacht mag worden.”

Jolanda van Soest, nam de prijs op het podium in ontvangst. Jolanda; “Deze waardering is zeer belangrijk voor mij en mijn collega’s. Zij zijn degenen die de prijs hebben verdiend. Het is een mooie gelegenheid om sociaal ondernemen onder de aandacht te brengen bij andere ondernemers. Mijn doel is dan ook om zoveel mogelijk ondernemers te motiveren om juist de mensen, die anders aan de zijlijn staan, een kans te bieden op werk. Dit helpt ze enorm bij hun ontwikkeling. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en worden in het dagelijks leven minder afhankelijk van anderen. Deze prijs is een erkenning van het goede werk dat zij iedere dag leveren en daar ben ik erg trots op.”

Podium
Al jarenlang wordt het Business Event in Veenendaal georganiseerd door Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal. Zij creëren een podium voor innovatieve, ambitieuze, succesvolle ondernemers in Veenendaal. Iedereen kan een bedrijf aanmelden, waarna de voordrachtcommissie in de categorieën: jonge onderneming, MKB en Grootzakelijk, drie genomineerden bekendmaakt. In de periode voorafgaand aan het Business Event kan door het publiek gestemd worden op één van de ondernemers uit de drie categorieën. De onderneming met de meeste stemmen wint de Publieksprijs. Die ging dit jaar naar horecagelegenheid Bar & Borrels.

BVS Sociaal Metaal maakt onderdeel uit van de ERBA Groep. Meer over onze diensten kun je vinden op www.erbagroep.nl
Wil je meer  weten over het Business Event? Kijk dan eens op http://www.businesseventveenendaal.nl

Foto: Annemarie Bakker Fotografie

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie